Terveys

Top 5 Vegaani proteiini jauheet suosittelema Fitness Trainers

Monet markkinoilla saatavilla olevat suositut proteiinijauheet sisältävät maitopohjaista hera-isolaattia. Tukena vuosien tieteellisen tutkimuksen, hera eristää itse on lukuisia etuja, että tuki workout elpymistä. Heraproteiinijauhe on tavallinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tankata kehonsa lihasmassaa rakennuksen proteiinia.

Hera ei kuitenkaan ole ilman sen haittoja. Erityisesti se on ankara kohti ruoansulatuskanavan. Liikaa heraa voi aiheuttaa pahoinvointia, akne ja muut ei-toivotut haittavaikutukset. Heralla on myös samat ongelmat, jotka liittyvät maitotuotteiden usein tapahtuvaan kulutukseen.

Siellä vegaaniset jauheet tulevat peliin. Valmistettu kasvipohjaisista ainesosista, jotka vaihtelevat riisistä herneisiin, ne ovat puhtaita vaihtoehtoja herapohjaisille. Lisäksi auttaa lihasten kertyminen, nämä kasvipohjaiset jauheet ovat hyviä paitsi ruoansulatuskanavan, mutta myös sydämesi lisäksi pakkaus terveitä annoksia rasvaa polttava kuitua.

Kaikki muu sanoi, Gear Patrol on jaettu viisi vegaani proteiinijauhetta, joita suositellaan viisi kunto kouluttajat se puhui:

Elinikäinen fitness-kasvikäyttöinen vegaaniproteiini

Blacksburg, Virginia-pohjainen kouluttaja ja ravitsemus asiantuntija Sara Benjamin pitää Lifetime Fitness Plant-Powered Vegan Protein on hänen suosikki proteiinijauhetta. Sen lisäksi tuote sisältää huikeat 24 grammaa proteiinia annosta kohden, hän pitää sen monipuolisuutta keittiössä on erityisen hyödyllistä. Sara sanoi, että se sekoittaa ”todella hyvin ”” smoothieihin, kahviin, kasvipohjaiseen maitoon ja jopa veteen. Se maksaa 45 dollaria varten 30-palvelevat koko Lifetime verkkokaupasta.

Biochem vegaaniproteiinijauhe

Pohjois-Carolina-pohjainen personal trainer Shauna Godwin vannoo Biochem Vegan Protein Powder. Tämä 100 prosenttia kasvipohjainen täydentää vie proteiini isolaatit herneitä, hampun siemeniä ja karpalot. Godwin tykkää omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja löytyy hampunsiemenproteiinin sekä polyfenolit ja antioksidantteja löytyy karpaloproteiinia. ”Plus, se maistuu hyvältä”, hän lisäsi. 24-palvelevat vaihtoehto maksaa 34 dollaria Amazon.

NorCal Orgaaninen Herne Proteiini

NorCal Organic Herne Proteiini on yksi go-to jauheet Robin Arzon, vice president of fitness ohjelmointi ja pääohjaaja Peloton. ”Olen huomannut kehoni prosessit herne proteiinia paras”, selitti 26-kertainen ultramarathoner, joka etsii puhtaita ainesosia ja käyttää vain tuotteita, joilla on luonnollinen aromi. Pakkaus lähes 5 grammaa tervettä BCAA: n, NorCal herneproteiini ei ole lisätty värejä, makuja ja sokereita. 35-tarjoilu vaihtoehto maksaa 35 dollaria NorCal verkkokaupasta.

Vega Puhdas proteiini

Vanessa Padula New Yorkissa sijaitsevasta kuntostudioSTA SLT tarttuu Vegaan, joka on laajalti saatavilla oleva vegaaniproteiinibrändi. Vega tarjoaa erilaisia proteiinijauheen makuja ja on helposti saatavilla sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä, kuten Targetissa. Hän totesi, että Vega proteiini (ja vegaani proteiinijauheet yleensä) on paljon monipuolisempi keittiössä verrattuna hera (soveltaminen, jonka keittiössä on rajoitettu, koska maitotuotteet vaikuttavat kemian resepti, joka vaatii ruoanlaittoa). Padulan mukaan voit käyttää proteiinijauhetta pirtelöissä ja smoothieissa tai lisätä sen kaurapuuroosi ja pannukakkuihin. Leivinaineena sitä voidaan käyttää myös korvaamaan osa reseptin jauhopitoisuus. 45-palvelevat kokoinen vaihtoehto maksaa yli 60 dollaria Amazon.

Orgain orgaaninen proteiini jauhe

Koska suuri fani Orgain n täydentää, Valery Charles Mile High Run Club nimenomaan tykkää tuotemerkin Orgaaninen proteiini Powder – erityisesti vanilja-maustettu vaihtoehto. Kaikki kuusi makua ovat täynnä 21 grammaa proteiinia annosta kohden. Orgain ylpeilee vähentää hiekkainen rakenne, joka on usein läsnä monissa vegaani proteiinijauheita. Jauhe itsessään on suhteellisen vähän kaloreita, 120 kaloria per annos. 20-palvelevat vaihtoehto maksaa tällä hetkellä 30 dollaria on Orgain verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.