Viihde

Parhaat ”Frasier”-vierailevat tähdet

Parhaat ”Frasier”-vierailevat tähdet
”Frasierilla” oli loistavat näyttelijät, mutta menestyksekkäässä sitcomissa nähdään myös suuria vierastähtiä. Frasierin maailmassa monet julkkikset tekevät ”kamoja” vain esiintymällä soittajana Frasier Cranen radio-ohjelmassa. Toiset ilmestyivät kuitenkin henkilökohtaisesti. Tässä muutamia suosikkivierasesiintymisiämme Frasierin 11 erinomaisen vuoden aikana.

Bebe Neuwirth
Neuwirth oli ”Cheersin” vakioasiakas, kuten Lilith, Frasierin vaimo ja mahdollinen ex-vaimo. Hän esiintyi muutaman kerran Frasierissa, mutta hän ei ole edes 2 prosentissa ohjelman jaksoista. Se pitää häntä yhä vierailevana tähtenä joka kerta, kun hän ilmaantuu, mikä on hyvä, koska meidän piti saada hänet tälle listalle. Lilith on paras, ja Neuwirth tappaa sen aina Frasierin entisenä liekkinä.

Shelley Pitkä
Long oli yksi Cheersin alkuperäisistä tähdistä, ja hänkin oli romanttisesti tekemisissä Frasierin kanssa. Spoilerihälytys: Monet vierailevat tähdet olivat naisia, joilla oli jonkinlainen romanttinen suhde tohtori Cranen kanssa. Long ilmestyi frasier-jaksoon, jonka nimi oli ”The One Where Diane Comes Back”. Hän näytti palaavan rooliin, mikä oli helpotus.

Ted Danson
Et tietenkään voi saada Dianea ilman Samia. Noilla kahdella oli äärimmäinen ”haluavatko he/ eivät halua” -suhde. He esiintyivät erikseen Frasierissa, dansonin ilmestydä ensin Samiksi. Hän on tietenkin naisellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.