Terveys

Näin tämä kehonrakentaja sai hänen ”Best Shape Ever”

Uudessa videossa, Hudson White, puolet YouTuben Buff Dudes, paljasti, että hän on tällä hetkellä paras muoto elämässään. Työskenneltyään kovasti toipua vahinkoa, White on menojen viime kuukausina saada vieläkin silputtu karanteeniin, joten hän jakoi terveitä tapoja hän rakensi hänen rutiini, joka auttoi häntä saavuttamaan nämä newfound voittoja.

Ravitsemuksen edessä, White suositteli aikaa tutkimukseen ja valmistella terveempiä vaihtoehtoja hänen suosikki elintarvikkeita, kuten pizza ja brownies, niin että muutosten tekeminen hänen ruokavalio ei tunnu jonkinlainen vaikeuksia tai uhrausta. ”Olen huomannut, että vähentää sokeria on auttanut minua valtavasti”, hän sanoi.

Ja kun se tuli hänen koulutusta, White upped intensiteetti hänen liikuntaa, keskittyen supersets ja pudota asetetaan, ja varmisti, että on selkeä suunnitelma ja seurata hänen edistymistään. Hän selitti, että hänen ensisijainen tavoitteensa oli rakentaa ja säilyttää johdonmukaisuus hänen kunnossaan.

”Luulen, että mitä me kaikki tarvitsemme”, hän sanoi. ”Yksi asia, jonka todella haluat yrittää muistaa, on kyse mielipelistä, se on täysin henkistä, koska ilman sitä kukaan ei herätä sinua aamulla, kukaan ei tee aterioita, sinun täytyy tehdä se itse. Sinun täytyy todella haluta sitä.”

Toinen asia, joka auttoi White viime kuukausina, erityisesti osalta motivaatiota, oli asettaa itselleen joitakin erityisiä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita. Esimerkiksi hän on tällä hetkellä koulutusta yrittää tehdä kuuden minuutin mailin, joilla on kamppaillut käynnissä osa kunto haasteita aiemmin. Hän on myös työskennellyt lisätä hänen deadlift, siihen pisteeseen, jossa hän on nyt mahdollisuus deadlift 495 kiloa ensimmäistä kertaa yli kaksi vuotta.

”Se on ollut mukava tietää voisin saada takaisin, että numero,”, hän sanoi, ”, mutta vaikka en voisi, en menisi liian kovaa itselleni ja sinun ei pitäisi myöskään. Tokko sinun’ johtuen taaksepäin polveutua by haitta, eli ehkä sinun’ kohtuullinen ei etevä jotta aikaansaada jalkeilla jotta erä te kuvitella itse ajava, että doesnt’ alhainen että te erikoiskieli’ ajaa se kotona tuleva, eli että te erikoiskieli’ hiljentää ehtiä erinomainen edistyminen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.