Terveys

London College sulkeminen covid-19 rokote

Odottava COVID-19-rokote jatkuu. Vaikka parannuskeinoja yleensä kestää vuoden tulla ulos, tutkijat ja tutkijat jatkavat kilpaa aikaa keksiä yksi. Tähän mennessä he voivat vain kokeilla ja tehdä kokeita, joissa on toiveita toimivan parannuskeinon tarjoamisesta. Asiantuntijat haltuunsa Imperial College London liittyy fray aikoo aloittaa toisen suuren ihmisen tutkimuksissa ensi viikolla.

Joukkueen johtaa professori Robin Shattock. He ovat kehittäneet RNA-rokotteen, jonka tarkoituksena on auttaa lihassoluja nostamalla proteiinia koronaviruksen pinnalla. Mainitun proteiinin tehtävänä on aiheuttaa immuunivaste, joka puolestaan suojaa yksilöä pelätystä COVID-19-kantaa vastaan. Rokote on asetettu faasin 1 sisään. Toinen vaihe liittyy ihmisen tutkimuksissa 300 henkilöä kesäkuun 15, Sun raportoi.

Jos onnistut, rokotekokeet nostavat ihmisten tutkimusten määrä 6000 ihmistä lokakuussa. Jos nämä ponnistelut tekevät myönteisiä tuloksia, Imperial College London toivoo alkaa jakaa rokotteen Isossa-Britanniassa ja ympäri maailmaa ensi vuoden alussa. Oxfordin yliopistossa ihmisen kliiniset tutkimukset ovat jo käynnissä, jotta voidaan mahdollisesti kehittää erillinen rokote.

Imperial College on jo ajatellut eteenpäin, muodostaen uuden sosiaalisen yrityksen nimeltä VacEquity Global Health (VGH) auttaa kehittämään rokotetta. Kaikki rojaltit luovutaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun taas pienituloisten maiden veloitetaan kustannushintaan.

”Sosiaalisen yrityksen tehtävänä on nopeasti kehittää rokotteita estää SARS-CoV-2 (Covid-19) infektio ja jakaa niitä mahdollisimman laajasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla, mukaan lukien matalan ja keskitulotason maissa,” Imperial College sanoi julkilausumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.