Viihde

Kate Winsletiltä on kysytty lesbojen seksikohtauksista ’ammonitessa’ enemmän kuin mistään muusta intiimistä kohtauksesta urallaan

Kate Winsletin uusin elokuva ”Ammonite” on ansainnut buzzia debyyttinsä jälkeen Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla syyskuussa, mutta brittinäyttelijä paljastaa, että hänen seksikohtauksensa toisen tähden Saoirse Ronanin kanssa herättää eniten kysymyksiä.

”Minusta oli ehdottomasti silmiinpistävää, että ihmiset näyttävät puhuvan elokuvan rakkauskohtauksista tavoilla, jotka ovat paljon keskittyneempiä, koska kyse on kahdesta naisesta”, hän kertoo Digital Spylle. ”Ja sanon sinulle, käsi sydämelläni, minulta ei ole koskaan kysytty yhtä paljon kysymyksiä heteroseksuaalisista rakkauskohtauksista – joista olen kuvannut monia elämässäni. Ja niin minulle se on keskustelu.”

”Minusta tuntuu, että tarvitsemme valtavirtaamme lisää LGBTQ-rakkaustarinoita. Me vain haluamme, eikö niin? Ammonitessa on erikoista se, että rakkaustarinamme on kahden naisen välinen. Eikä sensaatiohakuista heidän rakkauttaan, tai sen verhoamista miksi tahansa kielletyksi tai pelokkaaksi tai millään epäröinnin tai salailulla”, hän jatkaa. ”Ei tässä ole mitään hävetä, vain kaksi naista rakastaa toisiaan. Ja minulle toivon todella, että se edistää kehitystä ja etenemistä siinä, miten yleisöt tarkastelevat HLBTQ-ihmisiä ja heidän suhteitaan – vain normalisoimalla sen kokonaan.”

1800-luvun puoliväliin asetettu ”Ammonite” kertoo tositarinan Mary Anningista, fossiilinkerääjästä ja paleontologista, ja hänen salaisesta suhteestaan Charlotte Murchisoniin (Ronan). Monet Anningin fossiililöydöt Brittiläiseltä merenrannalta akkreditoitiin miehille, mukaan lukien British Museumissa sijaitsevat yksilöt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.