Terveys

Helppo harjoitus odottaessaan ateriaasi mikroaaltouunissa

Odotatko, että ruokasi kokkaa mikrossa? Tässä on helppo käyttää voit tehdä, kun teet niin.

Yksinkertainen liikunta tehdä, kun olet odottanut ruokaa on keitetty

Koska me kaikki edelleen pysyä kotona pysyäksemme turvassa coronavirus pandemialta, on tärkeää, että varmistamme, että jatkamme matkaa, vaikka olemme sisällä varmistaaksemme, että kehomme ovat edelleen saada asianmukaista käyttää meidän täytyy pysyä huippukunnossa. Sen lisäksi, että, se myös varmistaa, että vältämme tahaton painonnousu ja riski sairastua fyysiseen ja henkiseen terveyteen.

Itse asiassa harjoitukset ja harjoitukset ovat erittäin suositeltavaa. Terveydenhuollon asiantuntijat toteavat, että meidän on saatava vähintään 2 tuntia liikuntaa viikoittain pysyäksemme terveinä.

Onneksi koti liikuntaa on yleensä helppo seurata ja tehdä, ja voit tehdä niitä ilman kuntosalilaitteita. Ne ovat ilmaisia, terveitä ja voit kirjaimellisesti tehdä niitä missä tahansa osassa taloa, jopa keittiössä.

Esimerkiksi counter punnerrukset ovat suuri 2-5 minuutin harjoitus rutiini, että voit tehdä, kun olet keittiössä odottaa ruokaa mikroaaltouunissa on keitetty, tai odotellessa vihanneksia kiehua.

Voit tehdä sen seuraavasti:

Voit tehdä ne, aloita seisomalla suoraan etäisyydellä omasta keittiön laskuri.
Seuraavaksi valitse osa laskuri, joka ei ole mitään välineitä tai on yleensä puhdas mistä tahansa keittiölaitteet, jotka voivat pudota sinulle ja satuttaa sinua prosessissa.
Nojaa eteenpäin kohti laskuria jaloista ja ylävartalosta, kaikki samalla kun varmistat, että jalkasi pysyvät samassa paikassa.
Kun olet yhteydessä laskuriin, varmista, että olet tyytyväinen jalkojen ja laskurin väliseen etäisyyteen. Lisäksi varmista, että kehosi pystyy myös kohdistamaan suora viiva lattiasta.
Tee käsilläsi punnerrus, kuten lattialla.
Hengitä sisään, kun menet ylös ja hengität ulos, kun menet alas.
Tee niin monta edustajaa kuin haluat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.