Terveys

Dr. Pimple Popper piipahti niin monta ”Piilotettu” Mustapäiden

Viimeisimmässä Instagram-videossaan tri Pimple Popper on palannut klassisiin mustapäiden ponnahtaa.
Mustapää muodostuu, kun karvatupen tulee kytketty tali ja kuollut iho.
On niin paljon ”piilotettu ” mustapäiden, se on kuin hän etsii haudattu aarre.
Dr. Pimple Popper n ”popaholic ” fanit ovat lukuisia suosikki ponnahtaa. Niiltä, jotka haluavat squishy lipomas muille, jotka tarvitsevat enemmän epidermoid kystat, siellä on paljon sisältöä kiertää. Hänen uusin Instagram video, Dr. Pimple Popper – alias ihotautilääkäri ja TLC isäntä Dr. Sandra Lee – on joitakin klassisia mustapäiden pop.

Video alkaa Dr. Lee käyttää hänen comedo linko huolehtia potilaan kokoelma pieniä mustapäitä. Nämä kuoppia muodossa, kun karvatupen tulee kytketty kuolleiden ihosolujen ja tali ja sitten altistuu happea kääntämällä ”pää” musta. Näiden vauvojen kanssa ihotautilääkäri on hänen työnsä leikattu hänelle, koska kaikki potilaan täplät eivät ole näkyvissä.

Kuten hän pätee, tohtori Lee kertoo potilaalleen, ”Jotkut näistä ovat tavallaan piilossa, mutta jos vain työntää sinua, he ovat siellä.” Ihotautilääkäri jatkuu, ja mustapäiden alkaa popping. Hän jatkaa syvälle ihoon, kunnes pienet ituja kuolleen ihon ja tali alkaa käpertyä ulos.

Vaikka tämä popping video ei voi olla aivan yhtä mehukas kuin jotkut hänen muut, ei ole mitään vikaa pari klassista mustapää ponnahtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.