Terveys

Dr. Pimple Popper Juuri hävitetty kaikki mustapät kattaa hänen potilaan kasvot

Dr. Pimple Popperin uusimmassa Instagram-videossa hän auttaa potilasta, jolla on isot mehukkaat whiteheadit, jotka peittävät hänen nenänsä.
Ihotautilääkäri selittää, että hän on pop tehtävänä poimia kaikki näppylöitä.
Dr. Pimple Popper puristaa ne kaikki kuiviin käyttämällä hänen comedone linko työkalu.
Ihotautilääkäri Sandra Lee, MD, alias tohtori Pimple Popper, on nainen tehtävä tänä tiistaina. Hänen tehtävänsä, jonka hän on selvästi jo hyväksynyt, on löytää ja tuhota kaikki hänen potilaansa nenän ja mustapäiden valkoiset päät hänen kasvoillaan. Hän tuo kaikki hänen fanit ja seuraajat mukana tehtävä, käytännössä, hänen uusin Instagram video.

Hänen faninsa saattavat istua kotona, mutta he saavat nauttia kaikesta seikkailusta aivan hänen vierellään. Hän jakaa tehtävänsä lyhyt ja makea kuvateksti: ”On pop tehtävä! 👀💥 #drpimplepopper”

Tohtori Pimple Popper tietää tarkalleen, mistä aloittaa tämä tehtävä. Hän on pois kuin raketti käynnistää ja menossa suoraan kohti mehukas mustapää puolella hänen kasvonsa. Dr. Pimple Popper on hänen comedone linko työkalu kädessä ja painaa uudestaan ja uudestaan.

Joka kerta hän palaa enemmän väriä vaihtava gunk. Se alkaa pimeässä ja se saa kevyempi ja enemmän mökööt kuin se tulee ulos. ”Tämä jatkuu,” Tohtori Pimple Popper kertoo potilaalleen. Sitten hän siirtyy pienempiin, mutta yhtä tyydyttävien mustapäiden päälle.

Seuraavaksi hirviö valkopää potilaan nenässä. Potilas muistuttaa tohtoria tästä näppylästä, ja hän varmistaa, että kaikki selviytyä. ” Se on helpompi joku muu kiduttaa sinua,”, tohtori Pimple Popper vakuuttaa hänen potilaan, kun hän selittää hänen louhinta yrittää. Tuo näyttää tyydyttävältä tehtävältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.