Terveys

CrossFit toimitusjohtaja Greg Glassman eläkkeelle jälkeen takaisku alkaen Rasistinen Tweet

CrossFit toimitusjohtaja Greg Glassman on ulos johtajana urheilun toiminnallinen kunto jälkeen useita päiviä laskeuma hänen rasistinen piipittää viitaten George Floyd. Yhtiö on myös antanut ensimmäisen julkisen lausunnon siitä hiljaisuudesta edessä nykyisten valtakunnallinen kampanjoita decrying rasismia ja poliisin väkivaltaa kohti Mustia amerikkalaisia. Lausunto, alkaen ”CrossFit Päämaja”, tunnusti yhteisön pettymys ja pyysi anteeksi, muun muassa.

Vuonna liikkua ensimmäinen raportoi Morning Chalk-Up, Greg Glassman jättää asemansa korvataan Dave Castro, nykyinen johtaja CrossFit Games ja co-director of Training, toimitusjohtajana CrossFit. BuzzFeed News raportoi myös liikkeellä lähettämisen jälkeen tallennus Glassman rasistisia kommentteja yksityinen kokous, ensimmäinen viitataan Mike Young on Medium postitse. Pian raporttien jälkeen CrossFitin viesti vahvisti Glassmanin jäämään eläkkeelle. Lue hänen lausuntonsa kokonaisuudessaan alla:

Olen tehostamaan toimitusjohtajana CrossFit, Inc., ja olen päättänyt jäädä eläkkeelle. Lauantaina loin repeämä CrossFit yhteisön ja tahattomasti satuttaa monia sen jäseniä. Koska perustin CrossFit 20 vuotta sitten, siitä on tullut maailman suurin verkosto kuntosaleja. Kaikki ovat linjassa tarjoamalla tyylikäs ratkaisu vexing ongelma krooninen sairaus. CrossFitin luominen ja sen kumppanien ja ammattikouluttajien legioonalegioiden tukeminen on ollut rakkauden työtä.
Ne, jotka tuntevat minut tietävät, että minun ainoa asia on krooninen sairaus epidemia. Tiedän, että CrossFit on ratkaisu tähän epidemiaan ja että CrossFit HQ ja sen henkilökunta toimivat CrossFit-tytäryhtiöiden taloudenhoittajina maailmanlaajuisesti. En voi antaa käytökseni estää päämajan tai tytäryhtiöiden tehtäviä. Ne ovat liian tärkeitä vaarantaakseen.
CrossFit on tällä hetkellä menettämässä tukea sen tunnetusti uskollinen yhteisö, jossa yli 1250 kuntosalit pudottamalla heidän yhtymisensä, ylemmän tason CrossFit henkilöstön eroaminen, ja useita kumppaneita ja sponsoreita julkisesti luopumatta Greg Glassman julkisia kommentteja George Floyd kuolemasta, hänen väitetyt yksityiset sähköpostit ja lausunnot, monimuotoisuuden puute organisaatiossa, ja yhtiön hiljaisuus nykyisistä sosiaalisista liikkeistä vastaan systeemistä rasismia.

Castro, mies glassman, on jäsenenä CrossFit vanha vartija. Hän on ollut vastuussa muun muassa suositun CrossFit Open- ja CrossFit Games -pelien ohjelmoinnista. Hän isännöi kaikkien aikojen ensimmäinen Games vuonna 2007 hänen Ranch vuonna Aromas, Kalifornia, jossa 2020 Games oli tarkoitus järjestää tänä vuonna, kun kansanterveydellisiä toimenpiteitä pakotti heidät siirretään Madison, Wisconsin. Castro jakoi myös ilmoituksen CrossFit-julkaisussa:

”CrossFit on yhteisö , joka on maailmanlaajuinen, monipuolinen ja kova. Jokaisella yhteisömme henkilöllä on yhteinen side. Olemme kaikki omistautuneet visionäärisen, transformatiivisen lähestymistavan terveyteen ja kuntoon. Yksilölliset intohimomme tähän lähestymistapaan ovat tehneet kestävästä yhteisöstä.
Yhteisömme on loukkaantunut. Yhteinen sidoksemme kokoaa yhteen miljoonia ihmisiä, joilla on erilaiset mielipiteet, näkökulmat ja kokemukset. Kitka on väistämätöntä. Yhteisen perustan, keskinäisen kunnioituksen ja toveruuden on myös oltava väistämätöntä. Minulla on kunnia ottaa rooli toimitusjohtaja CrossFit, Inc. Toivon tehdä oikein tytäryhtiöiden, kouluttajien, urheilijoiden ja muiden jäsenten CrossFit yhteisön ympäri maailmaa ja koskaan unohda tehtävän Greg perustettu meille kaikille.
Kun otetaan huomioon hänen ylösnousemuksensa CrossFitin toimitusjohtajalle, The Morning Chalk-Up jakoi uudelleen Castron videon Instagramissa: vuonna 2019 Castrolta kysyttiin, oliko suunnitelmia lisätä monimuotoisuutta listaan. Castro kieltäytyi erityisesti vastaamasta kysymykseen kokonaan, vaan ilmoitti seuraavan päivän ensimmäisestä tapahtumasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.