Terveys

COVID-19 tapauksissa piikki jälkeen lisäävä aukko

COVID-19 pandemialuvut täsmäävät edelleen, ja tapausten odotetaan kasvavan, kun valtiot avautuvat uudelleen. Useimmat olivat pelänneet, että suunnitelmat avata uudelleen voisi pahentaa tilannetta maailma innokkaasti odottaa coronavirus parannuskeinoa. Yhdysvalloissa jotkin alueet ovat alkaneet osoittaa nopeuttavia tapauksia. Yhteensä 14 valtiota yhdessä naapurimaiden rajat ovat rekisteröineet uusia infektioita, jotkut kokevat vielä suurempi määrä COVID-19 toimenpiteitä rento joillakin alueilla.

Noin 14 valtiota sekä Yhdysvaltain alueella Puerto Rico ovat raportoineet korkeimmat seitsemän päivän keskiarvot, koska pandemia puhkesi. Valtiot vaikuttaa ovat Alaska, Arizona, Arkansas, Kalifornia, Florida, Kentucky, New Mexico, Pohjois-Carolina, Mississippi, Oregon, Etelä-Carolina, Tennessee, Texas ja Utah. Kuten useimmat olivat pelänneet, uudet numerot ovat huolenaihe, vaikka vaikeimmat alueet, kuten New York ovat osoittaneet vetäytymislukuja. Monet tapaukset ovat vaikuttaneet maaseutualueisiin ja pienempiin alueisiin Washington Postin paljastamien tietojen perusteella.

Texasissa 1935 ihmistä on nyt sairaalassa liittyvät COVID-19 perustuu luvut julkaistiin maanantaina. Tämä oli merkittävä kasvu 1888 raportoitu takaisin 5 toukokuu. Suurin määrä uusia infektioita Dallas rekisteröitiin torstaina klo 285. Mitään numeroita ei annettu, mutta samat nousevat luvut ovat myös vaivaa Houston.

Yli Floridassa, oli 1000 uutta tapausta coronavirus viidentenä päivänä verrattuna edellisellä viikolla. Ilmoitetut 1 413 tapausta ovat korkeimmat maaliskuusta lähtien. Kaliforniaa ei säästynyt myös nousevista tapauksista. Oli huomattava 40 prosentin kasvu tapauksissa viime viikolla, uskotaan johtuvan eri laitosten helpottaa matkustusrajoituksia ja rannat nyt uudelleen.

Arizona on osoittanut suurin hypätä COVID-19 tapauksissa maassa numerot rikkovat aiemmat tiedot. Niiden määrä kasvaa edelleen neljässä eri tilanteessa viime viikkoina. Ja numerot voivat nousta vielä enemmän Arizona kuvernööri Doug Ducey lisäämällä COVID-19 testaus ja uudelleen avaaminen toimenpiteet jatkuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.