Terveys

10 Outdoor Activities lapsille, jotka saavat heidät unohtamaan he ovat jumissa kotona

Kesä on vihdoin täällä, mutta se on hieman erilainen kuin mihin olet tottunut. COVID-19:n ansiosta kaikkia lämpimiä sääaktiviteettejasi (leirejä, ulkobrunssia, laiskoja päiviä rannalla) on rajoitettu. Mutta vain koska olet jumissa kotona ei välttämättä tarkoita, sinun täytyy olla cooped jopa sisätiloissa koko päivän, ja se on erityisen tärkeää, jos sinulla on lapsia.

Jos olet edelleen sosiaalinen etääntyminen tai quarantining (koska valtion valtuuttamia toimenpiteitä tai henkilökohtaisen valinnan), voit täysin vaihtaa julkisen altaan takapihalla sprinklerit ja kesäleiriulkona leikkiaikaa. Vaikka se ei ehkä ole sosiaalinen kalenteri sinulla oli mielessä, ~ luottamus ~, nämä luovat ulkoilun tekevät oleskelevat kotona tavalla hauskempaa lapsillesi.

Terveystoimittajat, Swearby-käyttäjät ja Amazon-ostajat suosittelevat näitä uskomattomia kesävalmiita poimii, joten jos tarvitset hieman inspiraatiota, olet tullut oikeaan paikkaan.

”Olen tunne itseni juuri nyt, koska jo huhtikuussa (kun kaikki kesään liittyvät oli vielä varastossa) päätin varastoida ulkona pelejä minun tyttöjen, ikä 5 ja 3, jos kesäleiri on peruttu. Ajattele vesiaseita, vesipalloja, puhallettavaa allasta… En ole varma näemmekö ruohoa takapihalla tällä kaudella. Mutta jättimäinen yksisarvinen sprinkleri? Tämä on edelleen yllätys (ja onneksi vielä ostettavissa). Oma viisivuotias on ehdottomasti pakkomielle yksisarvisia ja minun kolme-vuotias on ehdottomasti pakkomielle mitä hänen sisarensa on pakkomielle, ja mieheni ja minä olemme ehdottomasti pakkomielle pitää lapset pois tieltämme, joten tämä on varmasti suuri voittaja, joka toivottavasti hyvittää mitään mahdollisia huonoja uutisia leiristä .”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.